De plek

VOORHEEN DE 5 PLATANEN is een bijzondere eet- en slaapplaats, gesitueerd in een karakteristiek herenhuis in het wierdendorp Warffum in Noord Groningen. Op een steenworp afstand van de Waddenzee, maar ook  niet ver van de gezellige stad Groningen, word je gastvrij ontvangen door Willem en Mieke. De bewoners én uitbaters van deze unieke plek. Ruim 25 jaar geleden zijn ze zelf uit het drukke westen vertrokken om hier de rust te vinden en te ervaren. En nu staan ze klaar om jullie wegwijs te maken op het schitterende Hoogeland.

In de oude voorkamer is een prachtige ruime slaapkamer ontstaan met een zitje bij de kachel om nog heerlijk na te genieten met een borreltje, of tot rust te komen met een boek. In één van de oude bedstedes zit een badkamer met toilet en zelfs een zitbad.

Aan het einde van de lange gang, in de voormalige opkamer, vind je de knusse eetkamer voor jezelf, met uitzicht op de heerlijke besloten tuin, waar ook naar hartenlust gezeten, gegeten en genoten kan worden.

Wil je met je gezin, vrienden of een combinatie daarvan genieten van voorheen de 5 platanen, dan kan dat tot maximaal 6 personen. Dan slapen er, nu nog, maximaal 4 personen op minder dan 50 meter afstand.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *