Waar wij het eten vandaan halen

Gezond eten als uitgangspunt betekent in ons geval dat we de producten halen bij leveranciers die gezond produceren.
Veelal zijn daarom de groenten biologisch, de vis met keurmerk en het vlees diervriendelijk geproduceerd. Lokale leveranciers die kleinschalig werken aan goed eten.

Wij noemen er hier een paar, de lijst wordt regelmatig aangevuld met nieuwe leveranciers die wij hebben gevonden.

Onze kazen en zuivel komt van Jolanda Roggeveld en Martin Wiersema van kaasboerderij Kleikracht in Winsum. www.kleikracht.nl 

Voor het varkensvlees, de eieren, de kippen en rundvlees gaan we naar Petra en Edwin Spa van Waddenvarkens www.waddenvarkens.nl

De groenten komen van kleine biologische tuinders, of gewoon van de markt in Groningen.

De wijnen komen van Jos Beeres wijnkoperij, ook hier ligt de nadruk op verantwoord geproduceerde wijn. www.josbeeres.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *